Снимка: Булфото

Масови нарушения и скоростни рекорди отчете пътна полиция след края на акция "Зима" и студентския празник.

Проверките бяха разделени на три етапа. Следеше се и внимателно за поведението на велосипедисти и пешеходци. Акция "Зима" приключи и веднага започна акция "Скорост".

През ноември са заснети 75 хил. шофьори, които карат с превишена скорост. От 6 до 9 декември камерите на КАТ са заснели рекордни нарушения на скоростта, съобщава bTV.

Заснет е шофьор в София, който е карал със 151 км/ч. Освен да заплати висока глоба, нарушителят ще трябва да се раздели с книжката си за три месеца.

Рекордът пък е отчетен на магистрала "Тракия" около Пазарджик, където е заснет шофьор със 194 км/ч. 
 

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15
Не си запознат Повтаряш нещо което си чул без да провериш Конституцията казва че никой не може да бъден сниман , филмиран , но изречението завършва с - '' освен в случаите предвидени със закон ''
Законът за авторското право и сродните му права чл 13 казва че - не се изисква съгласие за създаване на портретно изображение на обществено или публично място или в хода на обществената дейност на лицето ''

16

Анонимен

преди 1 година

Тази Акция е подготовка за въвеждането на системата Бонус Маус защото колкото повече нарушители толкова повече приходи в Застрахователите!
и естествено КАТ ще получат щедри дарения от застрахователите

15

Анонимен

преди 1 година

В България закона не позволява да снимаш някои без неговото съгласие пък и в съда не се признава.