Продължава акцията на "Пътна полиция" за контрол на скоростта. Всички мобилни и стационарни камери в страната следят за нарушения.

"Прогнозата е за застудяване и на територията на страната има отрицателни температури, което ще доведе в отделни участъци от републиканската пътна мрежа до замръзване на валежите, които падат и колите трябва да бъдат приспособени за зимни условия", обясни инспектор Соколов пред телевизия Bulgaria ON AIR.

От полицията призоваха да се спазва дистанция между автомобилите и тя да бъде подбрана съгласно характеристиката на пътя.

И още водачите да обръщат особено внимание, когато минават през проходите на страната, където във високите части най-вероятно ще има замръзнали участъци от пътната настилка.

Коментари Напиши коментар

12

11

преди 1 година

Така и не се разбра ква е новата акция.

11

Скептик

преди 1 година

Големите фирми плащат глоби на едро. За това самосвали 44 т пердашат със 120 на магистралата и околовръстното. Всички работят на обекти финансирани я от правителството, а от кметицата... Гледам и боклукчийски камиони карат с по 120. То те сигурно имат имунитет. Нали са на мафията.

10

Анонимен

преди 1 година

И как точно камерите могат да накарат джигитите да си плащат глобите, защото около 95% от тях не го правят!? Глобите се плащат само от баламурници, които и без това рядко нарушават правилата, джигитите си ги събират в колекция и продължават да си карат както си знаят