Снимка: BulFoto

97-годишната легенда на българския театър Стоянка Мутафова се възстановява след сериозна операция в болница "Лозенец". Миналия понеделник, 21 октомври, на голямата актриса е бил отстранен жлъчният мехур след тежко възпаление на жлъчката.

Още по темата

Операцията е минала успешно, Мутафова е в съзнание, но вследствие на възпалението е получила сепсис и е вдигнала висока температура, пише „Монитор“.

Инфекцията вече е неутрализирана, температурата на комедийната прима вече е нормализирана след 10-дневна терапия с антибиотици, тя диша самостоятелно, положението й се подобрява, но медиците все още не могат да дадат отговор кога ще бъде изписана. Освен лекарите за нея неотлъчно се грижи и дъщеря й Мария Грубешлиева-Муки.

 

Коментари Напиши коментар

14

фен

преди 2 години

стояно възстановявай се бързо оти муки че умре от глад ако не се върнеш на сцената

13

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо,антигербА Путин на кого се е клел и каква школа е завършил? Той многа верен ли е на комунистическия идеална и няма ли по-голям принос за "безвремието" за което говориш?

12

Падение

преди 2 години

Как да уважавам българите като те не уважават възрастните хора и парадират с това. Никаде по света няма такова духовно падение. Жалко, много жалко.