Снимка: Facebook

Малкият Йосиф, който е едва на 11 години, има нужда от помощ. Момченцето страда от прогресивна мускулна дистрофия, която не му позволява да излиза навън и да играе с другите деца. Здравословното му състояние се усложнява и вече трудно слиза по стълбите.

Детето трябва задължително да замине за лечение, преди да е свършило лятото. Ето и посланието му в социалните мрежи : Здравей!
Аз съм Йосиф и имам нужда от твоята помощ. Напоследък не излизам много да си играя навън и не се виждам с моите приятели както преди, въпреки че е ваканция.

Едното ми краче вече отказва да ме слуша и ме лишава от толкова много неща. Аз не му се сърдя, знам, че то не е виновно. За всичко е виновна болестта, както мама я нарича “прогресивна мускулна дистрофия”. Тя ме натъжава и ми отнема всичко малко по малко. Аз обаче няма да й се дам така лесно, както на нея й се иска! И знаете ли защо? Защото знам, че имам всички вас!

Защото знам, че има лекар, който може да я спре! Иска ми се това да стане възможно най-скоро, за да можем заедно да спрем болестта и крачето ми да спре да се променя. Ние с вас сме един екип, един отбор. Аз вярвам, че ще успеем заедно. Повярвайте и вие, помогнете ми и вие.. Моля ви.. А аз ви обещавам, че няма да спра да се боря!

Благодаря ви!

Ваш,
Йосиф, на 11 години, капитан на отбора

Paypal: https://www.paypal.com/donate/?token=BCXM6V-DWqmev8AUIR-g0Rkb8mhl8Q5u5kxeM17knEYqSEARkzbDk2HC68Ci09YBPNf_ym&country.x=BG&locale.x=BG

Титуляр: Йосиф Станимиров
IBAN: BG95FINV91501317303133
SWIFT: FINVBGSF
Банка: Първа Инвестиционна Банка

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase