Общ преглед
Зрелище в центъра на София. Масони със скъпи мотори изненадаха пешеходците около църквата "Света Неделя“.

Рокерите се събраха там, за да тръгнат на път.

Те са част от първата българска масонска мото-организация - Masonic Riders Bulgaria, създадена през 2018 г. и само няколко месеца по-късно превърнала се в приемник на Световната масонска организация Widows Sons – Синовете на вдовицата, от основоположника за целият свят Widows Sons Илинойс.

Това са най-бързо развиващият се чаптър (така се нарича документа за признание) на Синовете на вдовицата, вероятно не само в нашия регион, но и в света.

Говорейки за Балканите, всъщност са единствената организация тук, получила за момента чаптър от американските си братя в нашите ширини.

Коментари Напиши коментар

42

Иво

преди 2 дни

Чудя се, колко от вас си направиха труда, да прочетат, с какво точно се занимават тези момчета! В нета има информация за тях. Предполагам, че повечето от Вас ще се почувстват много тъпо от собствените си коментари. Ако имаше повече, като тях нещата в тази държава, щяха да изглеждат доста по-различно. Няма да коментирам заглавието!

41

Гост

преди 4 дни

И кой е по скъпия мотор колега ако е BMWто, знаеш ли на кой е

40

Бай Иван

преди 4 дни

Този журналист е пълен лаик по отношение на моторите.На снимките се вижда само един по-скъп мотор,другите са масови харлета и други за по 7-11000лв..Това скъпи мотори ли са бе драскач?