Снимка: Facebook

Историята около смъртта на Явор Захариев от Gravity Co. се заплита още повече. Вчера стана ясна експертизата на ВМА, която показва, че в кръвта на музиканта е имало наркотици - доказатлества, които оборват версията на сестрата на Явор - Рая, която в свой пост във Facebook обясни, че вокалистът не е бил дрогиран. Днес, тя отново застана зад версията си, въпреки експертизата и твърдението на полицията, че вратата на апартамента на Явор е била заключена отвътре. 

"Каквото и да ми кажете, каквото и да напишете АЗ ЗНАМ ИСТИНАТА, пише Рая. - Аз знам кой е и знам, че той сам ще страда цял живот за това. Колкото и велик да си, колко и недосегаем сега, един ден ще разбереш моята болка, която изпитвам сега."

Явор Захариев бе намерен в безпомощно състояние в дома си преди около месец. Първата версия, която се появи бе именно тази за побой, тъй като носа на музиканта бе счупен. Полицията не отрече, че са разследвали подобен казус, но нямало достатъчно доказателства за това, че Явор е бил пребит - не само вратата била заключена отвътре, но и нямало следи от насилие. Съседите му твърдят, че са чули странни шумове от дома му Явор, но не са реагирали.

Хората в мрежата обаче също не вярват на твърдението на полицията, нито, че певецът си е отишъл заради употреба на наркотици в последните три месеца.

"Не знаех, че дрогата ти чупи носа", пише потребител във Facebook.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase