Снимка: Bulgaria ON AIR

Видео 15.04.2019

Защо отглеждането на дете е мисия?

Защо отглеждането на дете е мисия? На този въпрос отговарят популярната влогърка Антоанет Пепе и актьорът Дарин Ангелов.

Дарин е категоричен, че ако животът на родителя е филм, не би поставил пауза на нито един от моментите, колко и трудно да е понякога ежедневието на таткото.

А Антоанет, която има над милион последователи в социалните мрежи, признава, че има моменти, в които би спряла времето. "Рано сутрин, когато децата стават и в моментите, когато цялото семейство сме заедно", казва влогърката.

Двамата са част от 10 популярни личности, които се включиха в кампания "Да отгледаш дете …", която стартира по повод десетото юбилейно издание на "Форум бременност и детско здраве“ на водещия здравен сайт Puls.bg.

Форумът ще се проведе на 20 и 21 април, в НДК, а тук може да се регистрирате безплатно за участие.  

Дни преди най-голямото специализирано събитие, посветено на бременността, раждането и грижата за детето, предаването "Фамилно“ по Bulgaria ON AIR попита 5 майки и 5 татковци какво е най-трудното и най-забавното в родителството.

А коя приказва избират двамата родители за децата си – "Пепеляшка" или "Червената шапчица", вижте във видеото!

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 2 месеца

Да създадеш дете в тази пародия на държава е углавно престъпление!

6

Родител

преди 2 месеца

Съвсем,нормален етап от човешкото развитие.Няма нужда от философстване

5

Жоро

преди 2 месеца

Защото така го направиха някои хора. Никой не мисли за обикновенните нужди и предвид болните селски амбиции и промиване на мозъци резултата скоро ще е очевиден.