Снимка: БулФото
"Тя ми се обади, разговаряхме. Смятам, че беше извадено от контекста, Йорданка Фандъкова действително се почувства, че по някакъв начин е била употребена в тази цялостна медийна атака, която се води срещу ГЕРБ", каза Цветан Цветанов, цитиран от Агенция Фокус. 
 
Той направи коментара по повод вчерашните думи на Йорданка Фандъкова направени в ефира на Нова, че в ситуация като скандала около апартаментите, тя би си тръгнала от всички управленски постове.
 
"Имаме перфектни отношения, познаваме се от 2005 година, имаме невероятно доверие, което сме градили през годините. Уважавам я изключително много и ще продължавам да я уважавам", добави Цветанов. 
 
Пред журналистите бившият министър на вътрешните работи изтъкна, че всичко, което е правил и продължава да прави е да не нарушава закона.
 
"Не съм го нарушил и истината ще излезе, но малко ще са онези, които след това ще се  обадят и ще се извинят", оплака се той.
 
Цветанов каза и че е готов да заведе съдебни дела към определени хора, защото "действително преминаха границите на нормалното и в обсъждания, и в коментари".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase