Снимка: архив, БТА

Евроизборите ще бъдат индикатор за стабилността на малката коалиция. Това заяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов в Казанлък.

Как партньорите ВМРО, Атака и НФСБ ще се явят на вота, трябва да решат до края на месеца. Според Каракачанов няма стабилност в малката коалиция, предаде "Фокус".

"Гласуваме за самолетите, две от партиите гласуват против с несериозни аргументи", каза той и допълни, че не е получил политическа подкрепа от тях и за случая с бития командос във Войводиново.

По думите му средствата за финансиране на ромската интеграция през последните години не са дали необходимия ефект. Като пример посочи 2013 г., когато е имало 380 непълнолетни майки, а през 2017 г. те са 3300. Според него България е разделена на две - едната част учи и работи, а другата има само права, а не задължения.

Министърът заяви, че има проблеми при охраната на военните обекти в страната. Има изработена концепция, която определя кои обекти да се охраняват от фирмата на Министерството на отбраната и кои от частна фирма. Предишното решение за охраната на общо дванадесетте обекта е взето от Съвета на командването на силите, посочи вицепремиерът.

Каракачанов е в Казанлък по повод честването на 130 години от сформирането на 23-ти пехотен Шипченски полк.
 

 

 

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 5 месеца

Tozi debelichkija sigurno se prodade mnogo skapo vav vrazka sas proslovutija samolet-djado F.Pri sledvashtite izbori shte gleda Parlamenta ot daleche!!!

6

Питам се...

преди 5 месеца

Къде е Ванчо Михайлов,къде е туй свинче - коледарче..Ехоооо....Някой си от ВМРО ще отговори ли?!...

5

До 2

преди 5 месеца

Народът е казал: По-добре достоен враг, отколкото недостоен приятел...