Снимка: Bulgaria ON AIR

"Каквото и да е основанието на този, който го е написал, не може да бъде прието за нормално и одобрено от останалите в света. Нямам представа каква е причината. Направи ми впечатление, че много рано са се задействали тази година - минали са само 5 дни от новата година и вече са се задействали ", заяви Анелия Крушкова.

Така бившият председател на Агенцията по туризма коментира в "България сутрин" надписа "Локо 2019", който беше открит върху Хеопсовата пирамида в Египет преди дни от наши сънародници.

Още по темата

По думите й в миналото това е било начин да оставиш следа от себе си, послание, обръщение към обществото, но днес има други цивилизовани начини да изразиш любовта си към отбор.

Според Анелия Крушкова има редица начини, по които някой би могъл да изрази своята любов, било то към отбор, а постъпката е абсолютно недопустима. Тя беше категорична, че няма начин това да бъде приемливо.

"Проблемът не може да бъде очертан в това кой ще ги пази, а в това какво наказание би следвало да има за тези хора, които са го позволявали. Ако има адекватно поведение от страна на властите, независимо дали в България или чужбина, това няма да бъде допуснато", коментира пред Bulgaria ON AIR бившият председател на Агенцията по туризма.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase