Архив: Булфото

В неделя, във "Фамилно" си говорим за една българска фамилия, която е известна с големите си мъже - известни, надарени, талантливи, всеки в своята област, в която се развива.

Тази фамилия е обречена на успех, символ на престиж и най-вече обградена с невероятната любов на публиката. Ще си говорим за Димитър Цонев, емблематичният телевизионен водещ, син на легендарния актьор Коста Цонев, племенник на писателя Васил Цонев, известен с псевдонима си Дон Базилио.

За Митко, както го наричаха всички, ще си говорим със съпругата му Мариана, която отвори любезно за нас дома си и ни допусна до най-личното пространство в него.

В рубриката за здравословно храненe Асен Манасиев ще ни заведе във Венецуела. Страната е федерална президентска република, състояща се от 23 щата. Хората във Венецуела не сядат на масата без арепас. Тези царевични питки служат и за предястие, което си поръчват в ресторантите, гарнирано с пържени банани. Използват зелени банани, които издържат на термична обработка. В тази страна обожават да смесват сладко и солено. Вижте видеото!

Предаването започва в 10.30 ч. по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase