Снимка: Архив, Булфото

Джордже Михалевич – съпругът на Мис "България" 1998 г. Наталия Гуркова, беше убит на светофар в ЮАР вечерта на 24 септември. Така красивата миска се превърна в опечалената красива вдовица – събирателен образ на много жени, клъвнали въдицата на богатите влиятелни мъже.

Клишето става такова с причина, а младите красиви манекенки, овдовели преждевременно, определено са едно от тях.

Още по темата

Води ли модният подиум към дългото извито стълбище към подземния свят?

"Не съм убеден, че мъжът ѝ е част от подземния свят. Не знам кой и на каква база твърди това. Факт е, че човек е убит. Южна Африка има огромни проблеми с престъпността и полицията. От ЮАР в момента бягат много бели хора. Те не искат да живеят повече на това място. Престъпността там е несравнима с Европа. Там се експериментира върху хората с нови синтетични дроги и те стават ходещи оръжия", отбеляза журналистът Борис Ангелов пред Bulgaria ON AIR.

Патриция Кирилова се съгласи с позицията на колегата си и допълни, че много българи в ЮАР, които имат заведения, споделят, че стават чести свидетели на престрелки.

"Вместо манекенките да си намерят нормална работа, те предпочитат да си намерят лесен и бърз начин за постигане на целите си. Но крайният резултат не е щастлив. Все пак има примери, в които жените са спрели да се проституират и са създали семейство. Жената се учи в първите си 7 години да не е проститутка, която да разхожда някакви дрехи по някакви подиуми", категорична бе Кирилова.

Те коментираха, че в България трудно се правят големи пари по нормален и честен начин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase