Снимка: Bulgaria ON AIR

Майката на мъжа, блъснал с колело малко дете в Южния парк в София, твърди, че детето внезапно се е появило пред колелото и е нямало време за адекватна реакция.

Преди няколко дни 24-годишният Борислав Миланов блъсна с велосипеда си момиченце на една годинка. Детето беше прието в "Пирогов" с тежки наранявания, а мъжът, който първоначално избяга от мястото на инцидента, впоследствие сам отиде в полицията и бе задържан.

Още по темата

"По разказа на сина ми детето внезапно се е появило пред него. Той не е имал време за реакция. Слязъл е от колелото, видял е, че майката качва детето в количката. Не е предполагал, че има наранявания”, разказа майката на Борислав, която в момента е във Франция.

По думите й детето е трябвало да бъде държано за ръка от майката си и да не се пуска.  

След инцидента Борислав е получил множество обиди и заплахи, каза още майка му.

"За да избегне по-голям конфликт, е решил да тръгне. След като разговаря с мен, двамата решихме да отиде в полицията, за да се предаде”, поясни жената пред Нова тв.

Тя допълни, че в шока си той не е могъл да вземе адекватно решение, уплашил се е и затова си е тръгнал. Отрече да се е укривал.

"В готовност сме да окажем всякаква помощ на родителите на детенцето", каза още майката.

Коментари Напиши коментар

200

Моля?

преди 9 месеца

Майката? - на 24 год. мъж, Уф!
А майката на блъснатото дете?
Вярно,че в парк не се кара, но е вярно и че дете не се оставя само и за секунда, за да не се се случват подобни неща!
Дано детенцето мине без усложнения!)

199

Анонимен

преди 9 месеца

Само ми обяснете колко внезапно може да изкочи едно дете на 1г.8м.Вие били ли сте в Южен парк да видите как летят с велосипедите?

198

1488

преди 9 месеца

Синът ми е на 2г. 6 м., непрекъснато тича към движещи се коли, към велосипедисти, към люлеещи се люлки. Аз съм непрекъснато след него и го хващам всеки път преди да застраши себе си, или някой друг. Но трябва да има виновен, защо да не е човека с колелото? Явно вече се приема за нормално майките да си ровят в телефона, пък други да носят отговорност за децата им?...