Снимка: Facebook

"Имам си любим герой, опашат но много мил, Мики Маус се казва той, от обичан детски филм..." Филмът обаче отдавна не е детски, а героите в него са нацепени батки и 15-годишни момичета, които са облечени твърде оскъдно за възрастта си...

Сузанита - дъщерята на Орхан Мурад, пак успя да възмути обществото със скандалното си поведение. Този път дори Агенцията за закрила на детето се самосезира и дори ще бъде изпратен сигнал до СЕМ.

Ето и сценарият: употреба на наркотици и недвусмислени жестове на орална любов. На пръв поглед типичен поп-фолк клип, който тенденциозно търси скандала.

Червената лампичка обаче светва, когато се сетим, че Сузанита е само на 15 години.

Как възпитаваме децата си и в какво се превръщат те? Прекрачват ли се морални граници и къде са родителите, коментират в предаването "Околосветско" по Bulgaria On Air певецът Тодор Георгиев – Тоши и психологът Еленко Ангелов.

"Наблюдава се много опасен начин на мислене. Музиката като понятие изчезва от националния ефир. Това, че някоя песен има няколко милиона гледания, не може да се нарече музикален успех. Тази аномалия влияе изключително лошо на обществото - сподели Тоши и коментира още "примера", адресиран към подрастващите и може ли той да им се отрази опасно. -

Хората, от които зависи това, трябва да направят всичко възможно, за да се разкара от полезрението на децата или поне да сложи възрастово ограничение."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase