Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Майката на дете с увреждания, която разплака премиера Борисов, вчера напусна България. Красимира Обретенова замина за Холандия, където се надява на по-добър живот за дъщеря си. Преди да отпътува от страната жената се обърна към министър-председателя.
Oще по темата


Летище Варна, сектор заминаващи... Вчера преди обяд една българка, която в продължение на 13 години се бори не само за собственото си, но и от името на всички деца в увреждания, напусна България. Гневна, каквато винаги е била през тези 13 години, съобщава Bulgaria ON AIR.

Дъщерята на Красимира, Пасионария е на 16 години. Като бебе се разболява от менингит, който ѝ нанася непоправими увреждания. И е само едно от децата, на които е отнет шанса за спокоен и нормален живот.

Красимира е готова да се върне в България, но само ако системата в страната се промени. А дотогава ще продължи да се бори, дори и от разстояние.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

291

Анонимен

преди 6 години

Ядосаният не се сдържа да почне да плюе по майката на болното дете, не за друго, а защото е решила да емигрира. Подобни индивиди се мислят за големи патриоти, но са най-големите *** и пропадняци, които могат да виреят само в България (на Запад няма кой да ги търпи).

290

Анонимен

преди 6 години

До Маг ЖасминаЖасмина,права си,относно името. Коя жена ще си нарече детето си Пасионария,Телефонка,Мобифонка,Деница,Шейтана и др? Имаме много хубави имена- Марина, Божидара, Мария, Ани, Драгана, Елена, Йоана,Силвия,Милена, Мила,Нина,Николина и др.Щом Красимира Обретенова така е решила да си нарече детето си- ще си и приема и последствията си от този свой избор. Жива и здрава да е жената и нейната дъщеря,макар че и да отидат в Холандия- там няма да се отнасят с тях като с принцеси.

289

Анонимна

преди 6 години

Нека,да няма кой да работи във България сега за алчните работодатели!!!! Те сами си го направиха,сами изгониха хората да работят за чужди държави!!! Като не им дремеше ,кой им изкарва парите,сега да си работят сами!!! Хората,които избягаха,не бяха хора във България,а по-зле и от животни-мизерстващи,неразбрани,работещи за жълти стотинки!!!!

fallback