Снимка: архив "Булфото"

Убиецът Росен Ангелов е въоръжен по-сериозно от очакваното и трябва да се внимава! Това обяви военният министър Красимир Каракачанов.

Обвиненията за шесторното убийство в Нови Искър бивш затворник все още се издирва. Полицейската акция в околностите на село Луково продължава, но засега бе успех.

"Има информации, че Росен Ангелов е търсил да закупи автоматично огнестрелно оръжие. Много вероятно е да е успял да го направи", каза Каракачанов, цитиран от "Фокус".

Още по темата

Затова според него е възможно престъпникът да е въоръжен по-сериозно и не само с оръжието, с което е извършил престъплението – малокалибрен пистолет. 

"Така че човекът е опасен и трябва се внимава", беше категоричен Каракачанов.

По-рано той съобщи, че има индикации, че Ангелов се е обучавал в Чуждестранния легион.

Междувременно майката на една от жертвите в Нови Искър, 18-годишният Боби, се усъмни, че Росен Ангелов е истинският убиец. Според нея той е просто изкупителна жертва.

Прокуратурата и полицията обявиха вчера, че ДНК експертиза сочи по категоричен начин, че именно Ангелов е шесторният убиец. Мотивът му най-вероятно е личен, тъй като е бил в интимни отношения преди години с една от жертвите – 44-годишната Кети.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase