Снимка: Facebook, Stanislav Peev Peev

Арестуваният снощи в Слънчев бряг диджей бил задържан, защото отказал да предаде лаптопа си. Това разказа самия DJ Станчо във Facebook.

Той беше арестуван снощи по време на среднощна акция в Слънчев бряг, за която съобщи вицепремиерът Валери СИмеонов.

Още по темата

"Снощи бях арестуван и унижен публично пред пълен клуб в "Слънчев бряг", отнети са ми лични вещи – лаптоп и зарядно, без адекватно обяснение от РУ Несебър, Слънчев бряг", написа диджеят във Facebook.

"Написаха ми два броя наказателни постановления – едното за това, че пускам музика (това ми е професията), второто постановление и ареста са вследствие на това, че отказах да предам лаптопа доброволно. Извинявам се на приятели и феновете си във Варна, днес няма да мога да изпълня професионалните си задължения. Направете изводите за себе си”, написа той.
 
Припомняме ви, че по време на снощната акция са проверени няколко бара в курорта Слънчев бряг, не само от МВР, а и от НАП и регионалната здравна инспекция. Вицепремиерът Валери Симеонов още в началото на летния сезон настоя, че ще се бори с шума от заведенията по морето.

Коментари Напиши коментар

112

Анонимен

преди 3 месеца

До От Слънчака
Интересно,защо нас никой не ни предупреди в Алба за това и се наложи да прекъснем почивката си на четвъртия ден и да се преместим в Албена,където успяхме да си починем,а
не да се върнем по-изнервени отколкото отидохме.

111

До "мъжете"

преди 3 месеца

Вашите идоли-мутрите подвиха опашка и цурюк към съблекалните. Можело значи. Само така бат Валери. Тормоз и ежечасов контрол. Инак няма оправия.

110

R

преди 3 месеца

Когато не се прилага закона-защо не се прилага.Когато се прилага-защо се прилага.Бах'ти и хората има по тая земя.Валери С. може и да е надут,ама и работи .Кой друг от управляващите е решен да направи нещо си?