Кадър: YouTube

Скандален клип на видимо нетрезва майка и едногодишното й дете обиколи социалните мрежи.

На кадрите се вижда млада жена в неадекватно състояние, пушеща на земята. До нея седи малко момиченце.

Кадрите са заснети в стая с мизерни условия, пълна с боклуци, а мъжки глас зад кадър обижда жената. Чуват се и псувни и поради тази причина Dnes.bg няма да го публикува.

Социалната служба в Русе разбира за скандалния клип, след като е публикуван на интернет страницата й за сигнали.

Преди два дни инспектори са направили неуспешен опит да посетят жената, чието име е Мария, а вчера тя сама е отишла при социалните.

"Бях под въздействието на алкохол, бих направила всичко за децата си, те са всичко за мен. Това е най-голямата грешка в живота ми", коментира майката пред bTV.

Тя твърди, че е била провокирана, за да се напие. Въпреки признанието й, социалните служби са решили да вземат двете й деца и да ги настанят в специализирана институция, с близка до семейната среда услуга.

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 4 години

И преди не съм пила, и по време на бременността и сега пак не пия (кърмя). Не бих си оставила детето в запушена стая да диша цигарен дим, нито бих го оставила да седи на земята не знам колко време ( едва ли са с подово, за да е много уютно на пода). А за бащата.. нямам думи. На който не му харесва нещо е редно да го промени, а не да снима клипове. Жалкото е че колкото и ужасна да е средата детето само нея познава, и преместването му пак ще го стресира него повече отколкото тъпите му родители

18

Един отАндрешковците

преди 4 години

Най-скандалното е това, че точно такава жена още твърде млада се е възпроизвела . А ние плащаме ли, плащаме - надбавки, майчински ...Сега, ако й отнемат децата, ще плащаме още повече и то на хора, които едва ли ще са по-добри от тези родители и едва ли ще осигурят по-добри условия за децата!

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - 16Имате право в това което пишете. Списъка на роми да стават приемни семейства е огромен. Едно прието дете им носи от държавата с престъпни закони още 700 лева на месец,Всички роми са готови да платят на социалните да ги одобрят за приемни семейства, За българско бяло детенце корупционната такса е по висока. Българите много да внимават и да тръгнат по петите на социалните служители..