Здравко Траянов. Снимка: bTV
fallback

Овчарят от Петрич, който удари шестицата в тотото в неделя, заяви печалбата си пред Спортния тотализатор. Освен него още един мъж уцели шестицата и така двамата си разделят 3 милиона и 300 хиляди лева, съобщава bTV.

Здравко Траянов признава, че от 35 години играе с едни и същи числа. За този тираж не останало време да си пусне фиша и дал пари на фермера, за който работи, да му пусне фиш.

"И вечерта сестра ми казва: "Брат ми, в Петрич има шестица, твоите числа излезнаха". И викам: Нанижа се тоа път, викам - боцнахме комаро с иглата”, разказва пред телевизията щастливият милионер.

С печалбата 59-годишният мъж иска да си купи къща. Освен това се и надява да си намери и добра жена, с която да изкара старините си.

Именно жена пък направила милионер другия щастливец - Петър Димитров от София. Съпругата му е пуснала фиша, който се оказа безценен.

"Спечелих 1 653 000, като сумата няма да е накуп, ще е на изплащане. Най-вероятно ще вземем по-голям апартамент, защото този ни е малко малък - с две деца съм", посочи Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Кумчо Вълчо

преди 8 години

Жив и здрав да е.Но шом изобщо е допуснал да му изкарат името ... тоя е приключил с парите до 2-3 години.Може и по-скоро. Ако не го налазят мутрите, сам ще ги загуби.

38

Анонимен

преди 8 години

За къщата - добре, поне това е полезна инвестиция, но жената ще му я вземе.....

37

Анонимен

преди 8 години

Ако беше хитър щеше да изчака да му утихне славата, и тогава щеше да си потърси някоя добра *** на неговите години, като внимателно я проучи......... А той - печели от тотото и веднааг по новините - търся си жена. Веднага ще му се лепнат манекенки с идеята да го издоят.

fallback