Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед

Академичното ръководство на Софийския университет "Св. Климент Охридски" води разговори със студентите, окупирали Ректората. Това се посочва в съобщение, публикувано в сайта на висшето училище.

В него се казва, че протестиращите студенти днес са прекратили напълно достъпа до сградата на Ректората. Разговорите на академичното ръководство на Софийския университет "Св. Климент Охридски" с представители на студентите, които се водят от сутринта, засега не дават резултат.

Oще по темата
Академичното ръководство призовава преподавателите, студентите и служителите за търпение до намиране на изход от създадената ситуация.

Тази сутрин „Ранобудните студенти" обявиха пълна и ефективна окупация на Ректората. Вериги и катинари заключиха двора на ВУЗ-а, администрация и преподаватели вече не се допускат.

До решението им се стигна, след като вчерашният протест "Поход на справедливостта" не доведе до оставката на премиера Пламен Орешарски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

131

Анонимен

преди 10 години

Само сопата ще ги оправи! Окупаторите наред с ректора!

130

Венелин

преди 10 години

Ръководството на СУ или да реши проблема, или да подава оставка!За такива нещо най-нормалното е да бъдат изключени, не останалите да си загубят годината.

129

!!!

преди 10 години

Все едно да преговарям с онзи, дето ми е влязъл незаконно в дома и ме гони оттам...Боже, какви смешници са управата на СУ, както и подпомагащите ги органи на реда!

fallback