Снимка: БТА
fallback

Общ преглед
Към 18 часа, пак пред НДК, за пореден път се събраха около 150 души  в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски.
Oще по темата

По данни на самите протестиращи в събираната подписката за оставката на президента Росен Плевнелиев са събрани около 1600 подписа, а в подписката за подкрепа на правителството - над 30 000. Такива подписки се събират в цялата страна. 

Организаторите се заканват, че ще има контрапротести, докато има и протести против кабинета на Пламен Орешарски.

Протестните митинги и шествия започнаха на 14 юни след  избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС, който по-късно беше отменен от Народното събрание. В отговор защитниците на правителството организираха контрапротести.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

88

......

преди 11 години

Много хубави снимки на които преобладават сенилни пенсионери ......много ми харесват и интервютата с тях , те горките едно смислено изречение по-дълго от три думи не могат да съставят ............Нищо лично към старците ,но тези ли хора ще определят бъдещето на страната ни ?Те ,които живеят в миналото и са откъснати от реалноста ?

87

krisa55

преди 11 години

Аз също бих се подписала в подписка срещу президентът Плевнелиев, крайно време е да има импийчмънт и държавният глава да бъде отстранен от поста си, който незаслужено заема. Плевнелиев е народен предател и грабител на българската нация и трябва да бъде сменен.

86

djastin

преди 11 години

И още подписи ще се съберат срещу държавния глава, защото той не притежава нужните компетенции да управлява страната ни, присвоил е 1млн. долара от държавата в офшорна сметка и работи за олигархичния кръг Капитал и защитава корпоративните интереси на олигарсите Прокопиев и Донев.

fallback