Хората пред Съдебната палата. Снимка: You Tube
fallback

Протестиращи се събраха тази сутрин пред Висшия съдебен съвет и пред Съдебната палата.

Пред ВСС те настояват за оставката на члена на съвета Камен Ситнилски заради изтеклите в медиите през миналата седмица записи на разговори, в които се смята, че участва той.

Oще по темата

Протестът им е организиран през социалните мрежи. "Не на мафията в съдебената власт", "Не на корупцията в Темида", зове множеството.

Пред Съдебната палата пък се настоява за имунитета на лидера на "Атака" Волен Сидеров.

Насъбралите се стотици искат главният прокурор да поиска от Народното събрание свалянето на депутатския имунитет на националиста.

Причината са словесни и физически атаки, които според тях Сидеров е извършил, към граждани и полицаи.

"Имунитетът, имунитетът, имунитетът му (на Сидеров) вземи!", скандира и в този час множеството пред Съдебната палата, където е кабинетът на главния прокурор Сотир Цацаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

105

Анонимен

преди 11 години

До Daniela.1Даниела, ти си ***. Истината е, че национализма е мъртъв. Живеем в свят, в който границите се размиват. Продуктите, услугите и информацията се разпространяват навсякъде. Нямаме нужда да строим стени между себе си и другите нации. Национализма се е появил преди 350 години и вече е време да си върви. А Волен Сидеров не е националист просто е луд. Той е злобно комплексирано човече, което най-малко мисли за нацията.

104

Analizatora

преди 11 години

В медиите се оформя едно грешно лице, лицето на партия Атака !Влагат се много пари, за да може да се изкриви мнението за единствената партия, която РАБОТИ !!!Атака пречи на депутати да крадат, настоява за обяснения за делата им, изисква да си понесат отговорността и да бъдат наказани за престъпленията си !Затова пречи пречи на предишните управляващи, пречи на сегашните и ще пречи и на бъдещите, тъй наречени, народни представители !

103

B_Georgieva

преди 11 години

Само Волен му стиска да бъде националист и да се противопоставя на наглите депутати, които искат да продължат да си крадат!Затова искат да му свалят имунитета - за да не им пречи да КРАДАТ!

fallback