Снимка: Residential Park Sofia

Оказа се, че информацията, че домът на брата на президента Росен Плевнелиев в затворения комплекс "Резиденшъл парк" в София, където живее и държавният глава, е обран, не е вярна.

Вчера „24 часа“ съобщи, като се позова на полицейски източници, че дръзки крадци са обрали дома на брата на Плевнелиев – Румен. Обирджии успели да се промъкнат в добре охранявания затворен комплекс “Резиденшъл парк” на 4 юни вечерта, твърдеше изданието.

Ръководството на "Резиденшъл парк" обаче днес официално отрече информацията да е вярна.

Още по темата
Румен Плевнелиев не притежава имот и не живее в затворения комплекс. Освен това  на 4 и 5 юни на територията комплекса не е имало инциденти, включително и кражби, се казва в писмо до медиите.

"Резиденшъл парк" разполага с физическа охрана при денонощен режим на работа, стриктен пропускателен режим и видеонаблюдение.

Ръководството на затворения комплекс е направило всичко необходимо, за да се гарантира в максимална степен сигурността на живущите в комплекса и техните гости, се уточнява в писмото.

 

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 8 години

Къщата е на 200метра оттам. Не знам дали е обрана, но досега никой не е казал, че не е обран.

13

boiko1

преди 8 години

Да не би братът на Плевналиев да е крадеца. След като е посетил президента, на връщане си е взел нещо от някой съсед , да не си ходи с празни ръце.

12

Анонимен

преди 8 години

Стига сте си чесали езиците. Румен Превнелиев живее в къща в в.з. Малинова долина на 200-300m от Резиденшъл парк София, където живее брат му. Затова е станала тази дезинформация