Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) поставя официално начало на ранния прием на кандидат-студенти в бакалавърските си програми за академичната 2023/2024 г. За първа година престижният бизнес университет дава възможност за прием още през месец ноември, предоставяйки възможност на всички дванадесетокласници да кандидатстват и да станат възпитаници в първото частно висше училище в България, специализирано в областта на бизнеса, икономиката, мениджмънта, маркетинга и предприемачеството.

Ранният прием ще продължи до 31 януари 2023 г. и се осъществява без кандидатстудентски изпит, само с препоръка от учител. Всички кандидат-студенти, които се запишат в някоя от бакалавърските програми на ВУЗФ по време на този период, ще получат 20% отстъпка от семестриалната такса за първата година от своето обучение. Приемът във висшето училище е ограничен в малки групи, което позволява осигуряване на високо качество на обучение и индивидуално отношение към всеки студент. След запълването на групите във всяка програма, приемът ще бъде преустановен.

Документи за кандидатстване за ранен прием могат да се подават на място в университета или онлайн на имейл priem@vuzf.bg. При подаване на заявленията за кандидатстване, екипът на ВУЗФ ще се свърже индивидуално с всеки кандидат-студент и ще подпомогне целия процес по консултацията и записването му.

ВУЗФ е в топ 4 на най-добрите висши училища в България в направление “Икономика”, според най-новото издание на Рейтинговата система на висшите училища в България за 2022 г. Завършилите ВУЗФ са сред най-високоплатените специалисти в направление "Икономика" в България за 2022 г. с облагаем доход от 2956 лв., което нарежда университета в Топ 3 по този показател. Процентът на приложение на придобитото висше образование на пазара на труда и реализация по призвание на завършилите ВУЗФ се запазва изключително висок - 67,7%, което отрежда на висшето училище трето място по този показател.

ВУЗФ осигурява обучение, силно обвързано с реалния бизнес, както и възможности за практика в големи национални и международни компании, което спомага за успешната професионална реализация на студентите. Той е сред малкото университети, в които студентите във всички бакалавърски специалности изучават лични финанси, финансови технологии и кръгова икономика, които са приоритетни направления за тяхната подготовка.

Всеки кандидат-студент, който желае да получи допълнителна информация за ранния прием във ВУЗФ, може да се възползва от възможността за индивидуална консултация. Консултацията може да се проведе онлайн или на място във ВУЗФ в удобен за него ден и час чрез записване на е-mail: marketing@vuzf.bg или на телефон 02/40 15 807, 0888 443 096.

Всички бакалавърски програми на ВУЗФ може да разгледате на сайта на висшето училище.

Коментари Напиши коментар

3

от

преди 1 месец

там излизат едни специалисти дето нищо не отбират-пълни гламари

2

факт

преди 2 месеца

Аз за това училище не бях чувал. И такова ли има?

1

Анонимен

преди 2 месеца

Не знам защо даваш пари и хабиш време за образование, което не струва нищо. Най добрия ни университет е на 1201- ви място, професорите разтягат лукуми без стойност. Вчера един водопроводчик за 20 минути ми взе 200 лв. ,та защо му е на човек да си губи времето за един документ без стойност. Вече наще дипломи, почти никъде не ги признават.