Видео 21.09.2018

Разочарование и от системата, и от гилдията... Учителката в Калояновец

Потърпевшата възпитателка от училището в село Калояновец Весела Тодорова е обидена на колегите си и чувства се предадена и продадена. Това сподели тя пред камерата на Bulgaria ON AIR след проявената агресия срещу нея от страна на родители.

По-рано през деня пред камерата ни застанаха директорът на училището Христо Белчев и шефът на Регионалния инспекторат в Стара Загора Татяна Димитрова. Подалата молба за напускане учителка обаче подчерта, че много от думите им за случилото се не са верни.

Още по темата

"Аз съм много обидена на колегите, на учителската гилдия, на директора и на г-жа Димитрова", каза Тодорова и добави, че иронично е благодарила на колегите си, че не са на нейна страна.

По думите на пострадалата учителка, Татяна Димитрова я кани на среща, но ѝ казва, че драматизира случая, трябвало да изтърпи ситуацията и да не обръща внимание.

Директорът Белчев пък ѝ бил казал да се маха. А самата тя се чувства продадена, тъй като бащата обещал на директора да не изтегля детето си от училището.

Учителката е категорична, че не е излизала в двора на училището. Тодорова отбеляза, че има колежка, която е била до нея и е свидетел на нападението, и призова журналистите да се насочат към нея.

"Не може да нахълтват по време на учебен процес 15-20 души в кабинета ми и да се саморазправят с мен. И директорът и бащата да твърдят безпардонно, че това нещо не е случвало в кабинета ми", настоя учителката.

Коментари Напиши коментар

48

Весела Тодорова

преди 7 месеца

До скъпите ми колеги от Калояновец.Белчев ли ви забрани да комуникирате с мен. Така ли и една колежка не се обади да ме пита как съм!

47

Анонимен

преди 7 месеца

Битият бит, ебаният ебан. Скапана държава и управници! Разстрел!

46

Който той

преди 7 месеца

Ами да й предложат работа в нормално училище, в българско училище! Нали човешкия ресурс и то учителския е на изчезване! Кво седят 3 дена вече, само празни приказки.