Снимка Пиксабей
fallback

Баща е пребил толкова жестоко 16-годишния си син във Враца, че го пратил в болница в тежко състояние, пише 24 часа. Малко преди полунощ на 24 май в полицията бил получен сигнал от майката на момчето.

Жената разказала, че 41-годишният й съпруг след скандал се нахвърлил върху сина си и го пребил.

Вследствие на побоя момчето е било откарано във врачанската болница и настанено в хирургичното отделение с комоцио, оставено е за лечение.

Агресивният баща е бил задържан в ареста за срок до 24 часа. Случаят е докладван на дежурен прокурор и е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 3 месеца

Този родител е ненормален. Не ударил,бил, а пребил сина си. Майката няма ли *** вкъщи или телефон. Ясно досега тя е била боксовата круша. Можеше да слага нещо на буйния си мъж всеки ден.

42

Предсказател

преди 3 месеца

След 35 години ще има новина как един 50 годишен мъж под въздействие на алкохол е съсякал с брадва баща си, старец на 76 години.

41

До 40

преди 3 месеца

С една забележка- боят НЕ Е средство за възпитание, защото насилието не възпитава, а води до дълбоки личностни травми у детето, вече и в зряла възраст. Физическите травми могат да отшумят с времето, но душевните остават най-често за цял живот. Човек посягащ на детето си, има психични отклонения, той не може да е родител.

fallback