Снимка: БГНЕС

Трима души са намерени убити в пазарджишкото село Черногорово .

По първоначални данни мъж е застрелял жена си и дъщеря си, след което се самоубил.

Двойното убийство е извършено с огнестрелно оръжие. Все още няма официална версия за мотивите за престъплението.

Стефан Дивеков, по прякор Хищника, е мъжът, който гръмна жена си и дъщеря си в пазарджишкото село Черногорово, твърди "Марица". Хищника застрелял пред хора съпругата си Невена и дъщеря му, наричана от всички Мима, след което сам си пуснал куршум.

Дъщерята живеела в Германия, но наскоро се прибрала за няколко дни. В събота трябвало да пътува. Убийствата и самоубийството са извършени с пистолет.

Трагедията се е разиграла в къщата им, която се намира близо до посещаван магазин за хранителни стоки. Хората там чули изстрелите и подали сигнал на 112.

В селото са потресени от случилото се. Всички в семейството са известни като кротки и почтени хора, не се е чувало преди у тях да е имало чак такива скандали. Двамата родители са пенсионери. Дъщерята е родена през 1978 година. Мъжът е известен с прякор Хищника, защото е бил ловец.
 

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 1 седмица

напълно нормална реакция, ако като се е върнала от Германия, се е похвалила с новия си любовник, който е бил също толкова германец, колкото и "сирийските" бежанци бяха от Сирия. като е разбрал, че става дума за нижер, и че майката е знаела, те ти резултата.

35

Анонимен

преди 1 седмица

До 21 В Германия не се знаеше дали някой от новите доктори нямаше да я застреля или намушка

34

Бай Иван

преди 1 седмица

Нормален ден в светлата демокрация