IStockphoto

Има хора, които си имат строго определен типаж, когато става въпрос за флирт и любов. Тези личности обикновено излизат само с хора от определен социален кръг и с конкретна визия, като имат ясни предпочитания, с които рядко правят компромис.

Има и друг вид хора, които нямат типаж, когато става въпрос за романтика и са склонни да се срещат с различни личности. Веднъж те могат да излязат с разумен и надежден човек, в друг случай са готови да пробват по-рисков и вълнуващ романс. Тези предпочитания до голяма степен зависят от зодията и характера на човек.
 
Наистина, някои зодии обичат промените, по-нетърпеливи и широко скроени са, имат по-отворено съзнание и предпочитат да придобиват нови знания и да откриват партньори от различни култури и страни.
 
А ето и кои зодиакални знаци нямат типаж в любовта:
 
Скорпион
 
Истинският Скорпион се запленява от интригуващи личности. Хората от този знак имат нужда да бъдат омагьосани от чара и харизмата на своя партньор, за да се установят с него. Те мразят от дъното на душата си предсказуемите и лесни неща, като за тях най-важното е обектът на желанията им да ги вълнува истински и да кара кръвта им да кипи от страст. Те не се интересуват от ръста или цвета на косата и очите на своя партньор, нито обръщат твърде много внимание на професията или произхода му.
 

5 зодии, които ще срещнат любовта в навечерието на Свети Валентин

Зодиите, които са най-склонни да се влюбват от пръв поглед

8 вида съвместимост между зодиакалните знаци, кои са те?

Везни
 
Никой не иска да се ожени/омъжи за някого, за когото смята, че е под нивото му или е недостоен за него. А Везните са тези, които се страхуват най-много, че може би са сключили брак твърде рано, че може би са се оставили на течението и/или са се обвързали с човек, който им е бил най-лесната и достъпна възможност. Тази мисъл може да ги измъчва постоянно, а за да освободят душата си от нея, не е изключено те да започнат да изпробват нови, различни партньори. Някои от изборите им в това отношение могат да бъдат наистина доста необичайни и изненадващи.

Още от хороскопа и друга любопитна информация от света на стрологията ще откриете в Tialoto.bg 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase