Снимка: БГНЕС

Най-вероятно колегите са се разсеяли - един от тях оформя документите, а друг го пази. В болницата има специално крило за лица с медицински проблеми. Най-вероятно става въпрос за отнето внимание. Това каза бившият зам.-ректор на Академията на МВР доц. Милен Иванов във връзка с избягалия арестант от болницата на Министерството на вътрешните работи. Припомняме, че в четвъртък около 19 ч. от лечебното заведение избяга 43-годишен арестант, докато чакал за преглед. Бил хванат в района на кв. "Обеля".

Според Милен Иванов са известни дори случаи, в които арестантите са имали ключове за белезниците, или инструменти, с които да ги разбият.

"Най-вероятно охраняващите са разбрали 3-4 минути, след като е изчезнал - толкова са достатъчни да се включи в потока привечер. Тогава е час пик", каза още доц. Иванов.

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 1 месец

Жената на затворника изпуснала детската касичка пред куките и горките докато съберат копърките, че да помогнат на жената и белята станала. Нищо случва се, пак ще извърши нещо затворника и те така. То ако не са те, прокурора щеше да обърка нещо делото и бъде оправдан, ако пък не е той - съдията ще получи прозрение за невинност, с 2 думи - добре дошли в БГ.

27

Риболовец

преди 1 месец

Понякога шарана идва обръща се преди кепа и си заминава,друг път бяга от живарника,,друг път направо го пускат да стане по голям.От кофти куки бая риба се изтърва.Сменят се с по добри и пак има загуби.шарана сега си плува в мътния гьол,а куките в кофата.

26

случва се

преди 1 месец

И аз се разсейвам след петата ракия.