Снимка: архив, БГНЕС

Човешки останки бяха открити във водопроводна тръба в жилищна сграда близо до френския град Лион. Властите установиха, че те са на 17-годишно момче, което бе обявено за издирване от няколко дни, съобщи френското издание "Паризиен".

Двадесет и осем годишен живущ в сградата е бил арестуван по подозрение в престъплението, предаде прокуратурата. Твърди се, че мъжът страда от психични проблеми. Все още не е ясно как той се е запознал с жертвата.

Водопроводчик открил във вторник дрехи и части от тялото на момчето в тръбата, докато извършвал ремонтни дейности, след като собственикът на жилищната сграда го извикал заради запушена тръба.

Полицията е открила също верижен трион със следи от кръв и други части на тялото на момчето в контейнер за отпадъци близо до сградата. Според очевидци в неделя са се чували писъци от един от апартаментите, въпреки че все още не е изяснено дали това е свързано със случая.

След като тялото било открито и идентифицирано, на семейството на момчето е предложена помощ от психолог.
(БТА, Анелия Пенкова)

 

Коментари Напиши коментар

16

Инспектор Дюдю

преди 4 месеца

Най-вероятно е гей-драма-триъгълник!

15

Анонимен

преди 4 месеца

Е, то е ясно за какви "французи" става дума. Все едно да има подобен случай във Факултето и да пишете, че са българи. И все пак, жалко за момчето, никой не заслужава да свърши така!

14

Анонимен

преди 4 месеца

Много жалко за трагичния край на хлапето, никой не заслужава подобна съдба. Но и аз се запитах какви хора населяват тази сграда и защо никой не се е поинтересувал какви са били онези писъци.