Снимка: БГНЕС

Синът на пернишкия прокурор Бисер Михайлов-Васил отива на съд. Това каза  заместник-районният прокурор на София Иван Стефанов и обясни, че в обвинителния акт са описани осем престъпления.

Младежът стана известен след няколко случая на побой, за които е обвинен, припомня БТА. Освен това, след установено нарушение на домашния арест, въпреки гривната за проследяване, той бе върнат в ареста.

Съдът се мотивира с показанията на двама свидетели, които разказват за случая. От показанията на един от тях - полицай, става ясно, че преглеждайки записи от камера униформеният видял, че Михайлов вместо да влезе веднага в жилището, е посетил близко заведение.

Още по темата

Защитникът на Михайлов Христо Ботев заяви в съдебната зала, че искането на прокуратурата за връщането на Михайлов в ареста е заради медийния шум. Освен това доклад на правосъдното министерство показвал, че прекъсванията на сигнала от гривната за няколко минути се дължат на технически проблеми.

Младежът е обвинен за това, че на 9 април, около 4:00 часа, в близост до детска площадка в Перник е нанесъл много удари с юмруци и ритници в областта на главата на мъж и го е порязал с нож в областта на лявото око, вследствие на което му е причинил средна телесна повреда. След това обвиняемият отправил закани за убийство на жена, като размахвал нож пред лицето ѝ.

Михайлов е обвинен и за това, че на 11 юни, около 14:00 часа, в близост до заведение в Перник, е нанесъл редица удари с юмруци в областта на главата на друг човек и му е причинил телесна повреда. Деянието е извършено по хулигански подбуди.

 

Коментари Напиши коментар

27

toti

преди 5 месеца

То *** си мамери майсторие...жалко за баща му,де е крил това *** да се вмирише толкова!!!!

26

Анонимен

преди 5 месеца

КО само ни занимават с това ***- едно лике ,че праи държавата на луда, понеже баща му прокурор

25

Анонимен

преди 5 месеца

Бащата на това изчадие зщо още не си е подал оставката