Снимка: МВР
Шофьор от Лом е загинал през миналата нощ, след като се блъснал с колата си в метален стълб от уличното осветление, съобщиха от ОД на МВР в Монтана.

Произшествието е станало към 2:50 часа на улица "Пристанищна". В района на надлеза 33-годишният шофьор излязъл от пътя с висока скорост и се ударил в стълб. На място пристигнали медицински екипи и спасители от Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“, които разрязали колата и извадили човека, но той вече бил починал.

В автомобила не е имало други пътници. За изясняване на случая е образувано досъдебно производство по НК.

В крайдунавския град вчера е проведена акция за противодействие на конвенционалната престъпност, при която са проверени 22 души и 20 автомобила, уточниха от полицията.

Пиян шофьор на 55 години при движение с колата си на заден ход е блъснал паркиран автомобил и е нанесъл значителни материални щети на двата автомобила. Пробата на нарушителя показала 1,18 промила, при пределно допустима норма от 0,50 промила. Съставени са му два акта.

През миналата нощ в Лом е била заловена жена на 31 години, която шофирала автомобил при съдържание на алкохол в кръвта 1,30 промила. Съставен ѝ е акт, не е задържана в полицейския арест по здравословни причини. В Лом вчера е установен шофьор на 43 години, който шофирал „Форд Галакси“ с регистрационни табели, предназначени за друг автомобил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase