Снимка: БГНЕС

Мъж бе прострелян в дома му в старозагорското село Малка Верея тази нощ. Пострадалият е откаран в болницата в Стара Загора, където малко по-късно е починал, съобщи за БТА проф. Йовчо Йовчев, директор на Университетска многопрофилна болница за активно лечение "Проф. д-р Стоян Киркович".

Мъжът е бил прострелян тази нощ в дома си. Инцидентът е станал малко след 2:30 часа тази нощ, докато мъжът е спял.

По случая  има задържан  в момента се работи оперативно и процесуално за събиране на доказателства за установяване на съпричастност към деянието.

Коментари Напиши коментар

6

До №1

преди 3 месеца

Тея тинтири-минтири ги говори на децата набор 90+! 2 пъти ни крадоха ладата преди 89 година, мъж буквално з***кла съпругата си в съседния вход и с кучета го откриха скрит в едно далечно дере. И товага си имаше престъпления, просто не се разгласяваха заради утопичния модел на Партията. Но да, по селата беше много по-спокойно, защото БИЕХА! Сега е разпасана работата с полицията.

5

K0rNELA

преди 3 месеца

До 2 и 3 - и имаше едни симпатични хорица, дето идваха, дърпаха те и те водиха в "библиотеката" да си признаеш, че си извършвал подривна дейност срещу партията. Ае стига бе, банани. А луксът тоалетна хартия? Като толкова ви харесват подобни общества, има варианти, но са в североизточна посока, или пък в Поднебесната.

4

Румен

преди 3 месеца

До 2. Какво лъжеш хората. В Соца крадеха се чистачките, крадеха бензина , гуми,акумулатори. Но най много се крадеше от държавата. И така продължи и в тия 33години. Това пиши . А убийствата ставаха много прикрито и без достъп на журналисти.