Снимка: БГНЕС

Емили с тротинетката преживя нови премеждия. След като шофьор на бус я блъсна и избяга, сега тя се оплака в социалната мрежа Instagram, че е била нападната край столичния КАТ.

"Днес ( 07.10.2022 ) около 11:10 ч отивах към Столичния КАТ и докато вървях по пътеката към входа за граждани на КАТ - Мъж на видима възраст около 35 години ме спря и започна строго да ми задава въпроси от сорта "Защо карам тротинетката по пътищата?", пише Емили в разказ, публикуван в Istagram. "Мъжът беше висок около 170 см; с тегло около 100 кг., с едро,набито и мускулесто телосложение, беше с гола глава и сини очи, имаше татуировки по ръцете и краката; беше облечен със сива тениска и сиви къси панталони, приличаше на мутра!!!"

Още по темата

Емили твърди, че мъжът я е заплашил с думите: "Ще те убия! Ще те пребия, изрод такъв"!

Тогава дошли двама полицаи от КАТ, които се опитали да я предпазят и да изгонят мъжа, но той станал още по-агресивен и посетнал да удря Емили

"Дори щеше да ме ритне, но аз избягах в сградата на КАТ!", пише тя в Instagram.  "Мъжът ме Заплаши с думите: - "Нали ще излезеш и навън ще те чакам и ти скачам отгоре! - Ще те убия, мършо!"

"Докато давах обяснения на органите на МВР, служителите на КАТ се подсмиваха! Това отношение е твърде недопустимо за другите европейски държави, но уви в България всеки си прави, каквото си иска и никой не обръща внимание!!!", споделя.

"В момента съм под жесток стрес!", заявява Емили и добавя: "Слава богу не съм наранена физически, но психически съм срината!!!"

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Yordanova (@emily.yordanova.75)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase