Снимка: БГНЕС

Крал Чарлз III и принцът на Уелс посетиха изненадващо хората, насъбрали се хора на Албърт Ембанкмънт, близо до двореца Ламбет, които се редят на опашка от ранните часове на деня, за да се преклонят пред ковчега на Елизабет II.

Когато крал Чарлз III слезе от колата по Албърт Ембанкмънт, той веднага беше посрещнат с възгласи, съобщават от BBC.

Една двойка каза, че го е срещнала вчера в Уелс, докато друга сподели, че са били на опашка през цялата нощ, тъй като са пристигнали в 23:45 снощи.

"Надявам се, че не сте твърде премръзнали", каза кралят на една жена. След това за кратко монархът разговаря с друга жена, стискаща играчка мече Падингтън, която каза, че е дошла от Перу.

Принцът на Уелс също се появи изненадващо и прекара известно време в ръкуване с хора в тълпата - той отбеляза колко топли са били някои от тях.

Докато кралят си проправяше път по опашката, хората бяха последователно призовавани от охранител да оставят "телефоните си, да се ръкуват и да се насладят на момента".

Коментари Напиши коментар

21

Факт

преди 2 месеца

За англичаните кралица Елизабет беше част от великото им минало/империята/ , цяла ера която знаят че отмина, но хич не им се иска да е така . За много редящи се на опашката това е и носталгия и вид поклонничество ,,опашката на живота ми" както я нарекоха някои . За други си е живо шоу и начин да направят живота си значим докосвайки се до историята и кралството, вечността.../ролята на медиите и ПР/ . Но факт е че отлично организирано погребение , въпреки ,че живота си тече обичайно

20

българин

преди 2 месеца

Какво ви става бе, хора? Завиждате ли? Яд ли ви е? Какво имате против краля на Англия? И аз харесвах повече майка му, кралицата, но монархията си е като една приказка. Хората я искат защото им харесва, това е.Всяка страна си има и хубави и лоши неща. В България преобладава лошото, наследено от комунизма. В Англия това с което не можах да свикна е главно че кранчетата на мивките им бяха отделно студена, отделно топла вода. Не знам как се мият.И обратното движение. Имаше и много хубави.

19

българин

преди 2 месеца

До: номер 3 (Асан) Асане, в Тауъра, The Tower of London. Там са всичките корони на Британската империя. Там са и прочутите гарвани пазители. Вратата е дебела половин метър, а шиповете са колкото ръката ми. Случайно бях там преди години.