Снимка: БГНЕС, архив

При специализирана полицейска операция, проведена в района на столичния ж.к. "Гоце Делчев", са

Полицията иззе близо 2 килограма наркотици при специализирана полицейска операция, проведена в района на столичния ж.к. "Гоце Делчев", съобщиха от МВР.

Акцията е предприета след продължително разследване. Задържани са двама мъже, на 51 и 32 години.

При претърсване на жилището на единия, в една от стаите, е открита обособена оранжерия за отглеждане на марихуана. Иззети са 12 засадени растения, торове и оборудване, подпомагащи растежа им, електронна везна, вакуумираща машина, множество стъклени буркани, съдържащи тревиста маса и полиетиленов плик с бяло прахообразно вещество на бучки и прах. Резултатът от изготвената експертна справка показал, че иззетите вещества са 1 824.35 грама марихуана, 1.57 грама кокаин и 0.40 грама екстази.

Материалите са докладвани на прокуратурата и двамата мъже са привлечени като обвиняеми. Задържани са за 72 часа.

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 1 месец

7кука - куките сте на заработка като ескортките. Питам те колко, вадя ти кеш и във входа можеш да ми биеш само маламашки.

11

Анонимен

преди 1 месец

До кука - нищо не лъжа не съм им давал да ме джобят от бризо 10 години, а са ме спирали десетки пъти и винаги вдигам скандал. Всички куки в София си знаят, че пуша, продавал съм над 10 години и съм се отчигал на куки вече не продавам щото ме мързи, ама още си пазарувам от хора на Маджо и си ми я носят с цивилна астра на вратата. Куките трябва да знаят, че сте равни и имаш 3 минути да им го обясниш, ако си шушумига и страхливец ще те джобят и бият да.

10

Анонимен

преди 1 месец

Йадис, до десет грама, носим си везни в колата и мерим, аз съм полицай в Бер