Вътрешна проверка е започнала в ОД на МВР - Хасково със заповед на директора на дирекцията, след като в социалните мрежи се е появил клип с участието на двама полицаи от Районното управление в Хасково, потвърдиха от пресцентъра на дирекцията, предаде БТА.

Във въпросното видео двама полицаи с маски на антимафиоти са се снимали пред хипермаркет в областния град, използвайки полицейски атрибути.

От пресцентъра на Областната дирекция обясниха, че е назначена комисия. Ще се изясняват фактите и обстоятелствата около видеото.

"Обект на проверка е всичко изнесено във връзка с двамата полицаи, както и дали се е случило по време на дежурство", допълниха от пресцентър на дирекцията.

Коментари Напиши коментар

27

Никола Ангелов

преди 8 месеца

Организирана престъпна група, и всички престъпници работят за нея :) ! Това и малките деца го знаят. Даже си имат университет който им раздава дипломите. Слава на библиотекарите :D !

26

Unknown

преди 8 месеца

Да ..... и смешниците да .........

25

Анонимен

преди 8 месеца

Еми е това е.... Не могат цяла седмица да осъдят един престъпник ширил се без книжка 17 г. убил 2ма човека на пътя, докато полицията виси в тик ток...