Снимка: БГНЕС

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 41-годишен мъж от Ирак, нападнал мъж без да е бил предизвикан от пострадалия, съобщиха от прокуратурата.

Той е причинил телесната повреда по хулигански подбуди. Инцидентът е станал на 27 юни тази година пред банка на бул. „Т. Александров“. Обвиняемият ударил с нож гърба на мъжа и му причинил лека телесна повреда.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“  до 3 години.

Предвид възможността иракчанинът да извърши друго престъпление, прокурор е постановил задържането му за срок до 72 часа.

Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия, допълват от прокуратурата.
 

Коментари Напиши коментар

15

Лука

преди 1 месец

Депортация.

14

Козъгъзъ

преди 1 месец

Турските дарове не са турци само защото не са имали време да се потурчат,просто идват от пуешките територии.!.

13

179

преди 1 месец

Нашата територия е като магнит за всички негодници от цялото земно кълбо. Малко са тези които са читави и остават. Аз познавам няколко , добри и кадърни хора. До 1 избягаха от България и нямат намерение да се връщат. Тука оставаме само ....