Снимка: архив, БГНЕС

Ръководството на Българския футболен съюз (БФС) изрази възмущението си от националния тим за мъже след загубата от Грузия с 2:5 в неделя вечер в Разград в среща от турнира Лигата на нациите.

БФС публикува специално изявление на официалния си уебсайт.

Още по темата
"Ръководството на Българския футболен съюз и президентът Борислав Михайлов изразяват силното си възмущение от поведението на българския национален отбор при снощната катастрофална загуба от Грузия. Категорични сме, че националната фланелка е чест, гордост и огромна отговорност – все качества, които отсъстваха от представянето на отбора ни в последния двубой.

Въпреки подмладяването на състава в последната година и половина и въпреки осигурените предпоставки за успех, резултатите и играта не отговориха на очакванията не само на ръководството на Българския футболен съюз, но и на цяла България.

Още утре, 7 юни, Изпълнителният комитет на БФС ще проведе заседание, на което ще бъдат дискутирани вариантите за нов национален селекционер.

Временно в следващите два мача от турнира Лига на нациите отборът ще бъде воден от Георги Иванов", се казва в позицията на БФС.
 

Коментари Напиши коментар

96

Анонимен

преди 7 месеца

Националният отбор е бил силен, когато ЦСКА е бил силен.

95

Анонимен

преди 7 месеца

Възмутени били, не се ли нагушитехте от черно тото. Ще има пари перуката да друса кючеци в чалготеките.

94

Анонимен

преди 7 месеца

Бербатов президент!