Снимка: БГНЕС, архив

Тяло на жена е открито в коритото на река Осъм между транспортния и покрития мост в кв. "Вароша" в Ловеч, съобщава БТА, позовавайки се на информация от областната дирекция на МВР в Ловеч.

Сигналът е подаден в 12:50 часа от граждани. Районът бе отцепен за час.

Намереното тяло е на 62-годишна жена. По първоначална информация няма следи от насилие по трупа.

Той е изваден от реката и е откаран за аутопсия. Работи се по различни версии.

Образувано е досъдебно производство.

Коментари Напиши коментар

15

Учител

преди 1 година

Началникът на Регионално Управление на Образованието в Ловеч Еленко Начев какъв е? Беше учител по математика. Психичните му отклонения са необратими. Обаче заплатата му върви.

14

Аптекар

преди 1 година

Отново стрес за малките деца. Ужасна гледка. Ако тази жена беше затворена в лудница, нямаше да се самоубие. Мястото на психопатите не е в свободното общество, защото са опасни. Имала е основателна причина, за да се хвърли от моста. Не е случайно.

13

Бизнесмен

преди 1 година

Публично достояние в Ловеч е кои са психично болните.Тези хора се избягват.Двете дъщери и внуците на психиатърката Магдалена Петракиева са невменяеми, синът на психоложката Мила Димитрова е луд, Петко, синът на психиатърката Цветомира Петкова Стоянова е поразен от страшна лудост. Синовете на психиатъра Димитър Василев Казаков също са известни психари с тежки ментални разстройства. Родителите им не могат да ги излекуват и явно ще умрат в лудница, защото лудостта им ескалира. Те са бити карти.