Снимка: БГНЕС
41-годишен мъж е нападнал и ограбил 85-годишна жена в Червен бряг. Той е задържан с полицейска мярка за 24 часа и е направил пълни самопризнания, съобщи БНР.
 
Сигнал за престъплението е подаден на 24 януари около 17:30 часа.
 
Минути преди обаждането жената е била нападната в дома си от непознат, който влязъл в къщата ѝ и започнал да ѝ нанася удари по лицето. Нападателят намерил в една от стаите пари и с тях избягал.
 
Пострадалата е прегледана във филиала на Спешна помощ в Червен бряг и е установено, че е получила хематом на лявото око. Вече е освободена за домашно лечение.
 
Разкрит е извършителят на престъплението - 41-годишен мъж от плевенското село Радомирци. 
 
Нападателят е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Направил е пълни самопризнания.
 
Работата по случая продължава.
 
 
 
 

Коментари Напиши коментар

24

Роза

преди 3 месеца

"От бедните се краде по-лесно и по-безопасно".Фразата е от романа "Отнесени от вихъра"на Маргарет Митчел.Напълно вярно!Затова крадат от тях, а не от богатите и силните!Ако има срещу себе си млад,здрав и силен мъж,дали ще посмее да го нападне?!Нали затова и гладните кучета нападат предимно деца и старци,ама покажеш ли им тояга-бягат!

23

До 26

преди 3 месеца

Останаха възрастни хора, които са тормозени ежедневно, а полицията, както навсякъде абсолютно нищо не прави. Местните дерибеи са от контингента и си правят каквото си поискат. От години се знае че тоя град е център на ц.нската престъпност в северозападна България и заради това никои не се меша и не пипа там.

22

аз

преди 3 месеца

Нека президента им спре тока за да не го виждаме тези неща... За да може да тече промяната. Защото промяната е важна не някаква баба бита или изнасилена.