Снимка: БГНЕС
Мъж е бил убит ранно сутринта днес в апартамент в Първомай. За това съобщи зам.-окръжният прокурор на Пловдив Галин Гавраилов, предаде bTV.
 
Задържан е негов приятел, с когото са празнували предната вечер. Между двамата е възникнал спор и заподозреният е наръгал с нож няколко пъти жертвата. 
 
Задържаният е криминално проявен, с девет присъди от миналото. 
 
Причините за убийството все още се изясняват.
 

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 3 месеца

нормални неща за тая държава

15

Анонимен

преди 3 месеца

До Роза - Тези двамата сигурно са били от един дол дренки и всеки от тях е имал представа на какво е способен другият. Много по-опасни са онези "приятели", които от години са около теб, държат се възпитано, първи другари са ти по веселби, екскурзии и съвместно летуване, но когато са окажеш зависим от тях, макар и за кратко или само за едно-единствено нещо, ще направят така, че да те ощетя, унизят и дори унищожат. В повечето случаи го правят по заобиколен начин, за да не се изложат пред околните

14

Роза

преди 3 месеца

Внимавайте какви хора си избирате за приятели!след като си приел такъв човек за приятел,значи одобряваш поведението му, присъдите му,криминалния начин на живот!Дано убиецът си получи заслужено възмездие,но пак повтарям-внимавайте с кого сядате да ядете и пиете!