Снимка: БГНЕС, архив

Македонската туристическа агенция "Беса транс", чийто автобус катастрофира на АМ "Струма", отхвърли информациите, че в автобуса е имало нелегални туби с гориво и пиротехника.

Още по темата
От фирмата призоваха медиите "да не спекулират и да не пречат на разследването", предаде БГНЕС. "Искаме да информираме близките на загиналите, както и тези на ранените, че в автобуса не е имало никаква контрабандна стока - нито гориво, нито пиротехника. Става въпрос за клеветнически спекулации. Резервоарът на автобуса побира 450-500 литра гориво. В автобуса не е имало допълнителен резервоар за контрабанда", съобщиха още "Беса транс".

Вчера македонското миниcтeрcтвo нa трaнcпoртa и cъoбщeниятa отне разрешителното на "Бeca трaнc", защото катастрофиралият автобус нe съществува в eлeктрoнния рeгиcтър зa издaдeни лицeнзи. "Беса транс" имa чeтири лицeнзирaни кoли нa "Бeca Трaнc БТБ", нo не и за катастрофиралия aвтoбус.
 

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 1 седмица

Хм, яа те откъде го зтаят това? Техната ко.жа ще ни изкарат виновни, да знаете!!

27

Krom

преди 1 седмица

А те откъде знаят? И още нещо - този автобус е на държава извън ЕС. И идва от държава извън ЕС. Не би ли трябвало на турската граница нашите митнически власти да са направили проверка? Тези неща - горивото в туби и пиротехниката няма как да са били в дамските чанти. Защо нищо не се казва по въпроса?

26

Анонимен

преди 1 седмица

Осмият дето липсва ще да е шофьора . Отворил е неговата врата и да го няма. Затова се и крие. Сега като намерят 44 трупа по ДНК , ще се види че водача го няма.