Снимка: Pixabay

Арестуваха мъжа, който стреля по бившата си приятелка във фризьорски салон на центъра на София. Той е бил заловен на гарата в Русе.

В момента той се намира в ареста на крайдунавския град, а утре ще бъде доведен в столицата, предаде Нова телевизия.

Още по темата
Припомняме, че стрелбата беше открита днес по обед в салона на улица „Любен Каравелов“. Нападателят бил с пистолет и прострелял 55-годишната Фани няколко пъти в главата. Колеги на пострадалата разказаха, че бившият й я е заплашвал.

Мъжът е имал ограничителна заповед.  Ранената жена е в стабилно състояние, без опасност за живота. Настанена е във ВМА.

 

Коментари Напиши коментар

17

Фр. Ни.

преди 1 месец

До Абе,Не го мисля, знам го. IT специалист? Това е също вид занаят, само дето изисква повече квалификация. За еснафщината IT е върхът на издигането в социума, за нас е просто професия, която за момента е по-търсена от други. Съжалявам, че си бил "до контейнерите". Няма как да ме слагаш и мен там, никога не пипаме основния капитал, дори при изкушението на "най-сигурните" операции.

16

Абе,

преди 1 месец

До Фр. Ни. Защо си мислиш, че си нещо повече от другите? Не знаеш съдбата, какви обрати може да поднесе в живота ти, че дори можеш да стигнеш и до контейнерите! Така че по- спокойно и не забравяй, че в живота всички не могат да бъдат IT специалисти, защото има нужда от хора с различни професии!

15

Анонимен

преди 1 месец

Ще го доведат по стъпките на Апостола- пеш и две заптиета от всяка страна ще го бият на почивки , че да му е за урок