Снимка: Pixabay

Индиец получи двойна доживотна присъда по обвинение, че е убил жена си, след като пуснал две кралски кобри в леглото, пише Би Би Си.

Сурадж Кумар е арестуван миналата година след смъртта на съпругата му Утра, която починала след ухапване от влечугите.

25-годишната жена е намерена мъртва през май 2020 година. Седмица по-рано тя била ухапана от усойници, но започнала да се възстановява.

Още по темата
След разследването полицията установила, че именно съпругът на починалата стои зад двата опита за убийство. Арестуван е още един човек, който му помогнал да се сдобие с отровните змии. Той ще получи по-лека присъда, тъй като е признал вината си.

Според разследващите мъжът не е получил зестра и това го накарало да сложи край на живота на съпругата си.

Освен доживотната присъда, Сурадж Кумар трябва да плати и 500 000 рупии кръвнина на семейството й (около 11 хил. лева).

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 1 година

Ама какви новини във Фес.бг от кой ще попитате от Ерол бай ви Ерол. От някакъв стан ще да е.

34

Сюлейман паша

преди 1 година

Ееех,Кумар ,Кумар! Братко!Как не се сети да оставиш поне едната за стария паша,че знаеш ли каква усойница обитава и моето легло по нощите! Едра,с едни големи ролки по главата,сумти,пьшка,та чак ми се смразява крьвта от страх!Добре,че има две грамадни гюллета отпред,че се спотайвам м/у тях...Да,през деня гордо и изпьчено се разхождам с аполетите,ама...през нощта?! Направо не сьм и фелдфебел даже...

33

Анонимен

преди 1 година

Аман от глупави мъже, толкова ли е трудно да се разведе, после жените били меркантилни, а този заради зестрата убил жена си.