Снимка: БГНЕС
Състезателката по художествена гимнастика Катрин Тасева публикува трогателен пост в социалните мрежи във връзка с решението й да прекрати състезателната си кариера. В поста си Тасева сподели, че прекратява кариерата си повече от удовлетворена и много щастлива.
 
Тя изрази благодарността си към "най-важните и главните заподозряни лица в тази прекрасна история!". 
 
Ето какво написа Тасева:
 
"Мисля, че е време и аз да напиша няколко думи за изминалите събития!
 
Не знам от къде да започна… Всъщност всичко, което бих искала и мога да ви разкажа и напиша няма да се събере в този пост, нито в следващите, затова мисля да го напечатам черно на бяло и да остане завинаги, но сега накратко бих искала да изкажа своите благодарности към най-важните и главните заподозряни лица в тази прекрасна история!
 
На първо място искам да благодаря на моята прекрасна треньорка Бранимира за това, че не се умори да вярва в мен през всичките 10 години! Успяхме да извървим целия път заедно! Благодаря за всичко, което направихте за мен дотук и за всичко, на което ме научихте! За вас каквото и да напиша ще бъде малко!
Още по темата
Благодаря на моята лична треньорка Силвия! С вас разбрах значението на думите работа, спокойствие и търпение!
 
Благодаря на г-жа Раева за всички дадени шансове и подкрепата през цялото време!
Благодаря на целия екип от хора, който работи с мен! Хореографи, масажисти, съдии, доктор и психолог!
 
Благодаря на един човек, който срещнах в много труден и тежък момент, даде ми сили и увереност да продължа! Благодаря ти, Ники!
 
Благодаря за подкрепата на моя клуб “Левски-Илиана” в лицето на Ина Ананиева!Както и на клуб “Тракия-Пловдив”, в който направих първите си стъпки! Благодаря на цялата Българска федерация и ММС!
 
Няма как да не благодаря и на една жена, от която научих няколко важни урока! Благодаря Ви, г-жо Робева!
 
Благодаря на първата си треньорка Светлана! Изгради и постави стабилна основа, която да понесе цялата тежест през годините!
 
Благодаря на всички мой фенове, близки и приятели за подкрепата! Благодаря ви мило семейството, че изтърпяхте да ме няма през всичките тези години!
 
След всичко това остана да благодаря и на себе си! Благодаря, че издържах докрай! Не се поддадох на емоциите, когато беше най-трудно! Не полетях в облаците, когато бях на върха! Успях да победя себе си, но без да се променям! Прекратявам кариeрата си повече от удовлетворена и много щастлива!".

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 1 година

46 годишна узбекистанска гимнастичка си взе сбогом с "публиката" в Токио. Това е била последната й осма Олимпиада. Всички я аплодираха.

22

ПроСоТо

преди 1 година

гледам снимката и се чудя:..-Що за "поза" е това и наистина ли някои виждат нещо "красиво" в нея?! Преди време тренирах няколко години йога...Е,там има различни пози,но те всички са насочени КЪМ тялото,НЕ КЪМ ПУБЛИКАТА!!!...Моля за извинение,моля и да не бързате да ме категоризирате погрешно като ...маниак,но в кълченето на така наречената "художествена гимнастика" виждам единствено оттенък на сексуална перверзност..Съжалявам,това е моето мнение..И ИМАМ ПРАВО НА ТАКОВА!!!!

21

Митко

преди 1 година

Оттегля се достойно след като получи медала за полови услуги.