Румен Спецов няма участия в частни дружества при встъпването си в длъжността изпълнителен директор на Националната агенция за приходите, съобщи пресцентърът на ведомството.

В съобщението се посочва, че Спецов е придобил фирма след напускане на системата на НАП през 2015 г и до момента на продажбата ѝ през април 2016 г. тя не е имала задължения към фиска.

През 2018 г. Румен Спецов е подал декларация за прекъсване на дейността на всички свои фирми в България поради получаването на статут на постоянно пребиваващ в Дубай, където живее със съпругата си, работеща за голяма международна компания в Дубай.

Спецов е излязъл от управлението на дружествата, в които е имал участие, като е въпрос на дни това да стане видимо в Търговския регистър, се посочва в съобщението на приходната агенция.

 

Коментари Напиши коментар

83

Анонимен

преди 2 месеца

Да бяха назначили Васил Божков направо.

82

Tt

преди 2 месеца

Нещо не връзвам , как така го изстрялаха от Дубай, безработен издържащ се от жена си, ??? А имаме толкова образовани икономисти по света работещи на ключови позиции в компании гиганти. Мисля си че голямата Дубайска пура има пръст тука

81

Анонимен

преди 2 месеца

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААЯвно е най-големият спец. Та са го търсили със свещ. Защото в България няма подходящи. Поне на имаше в СВ-то нещо по-различно от всеки средностатистически счетоводител с няколко години в НАП.