Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 22 – 28 февруари, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен
 
Време е за първата равносметка. През последната седмица на февруари анализирайте направеното до момента. Важно е да установите дали се движите според предвижданията си или изоставате. Довършвайте започнатото, когато разполагате с необходимите условия, но го правете без да прескачате установените етапи на работа.

Телец
 
Придържайте се към обичайния си ритъм на работа. През втората половина на седмицата е възможно да получите поредица оферти за нова или допълнителна работа. Прегледайте ги внимателно и сравнете с предишни съобщения. Част от тях може вече да са идвали при вас. Елиминирайте ги категорично. Най-вероятно става дума за виртуална измама. Проверявайте крайните резултати от работата си старателно. По-добре е да коригирате евентуалните грешки самостоятелно, отколкото да станете обект на критика.

Близнаци
 
Не коментирайте нито успехите, нито намеренията си. Колкото по-малко хора са посветени в плановете ви, толкова по-лесно ще ги реализирате. Резултатите от текущата ви работа ще са окуражаващи и ще ви ентусиазират, но това не означава, че трябва да си поставяте твърде амбициозни задачи. Съобразявайте се с обективните възможности на социалната среда и ще сте в състояние да действате достатъчно ефективно и с равномерно темпо.
 
Рак
 
Няма да имате сериозни затруднения, ако разпределите правилно приоритетите. Вероятно ще успеете да уредите финансов проблем, който не е сложен, а е по-скоро досаден, защото не зависи само от вашата воля. Ще е трудно да си осигурите пълноценна почивка, но независимо от това не е желателно да „отлагате днешната работа за утре“. Личните отношения ще са хармонични, ако не прекалявате с претенциите.
 
Лъв
 
Интуицията ви ще е по-силна от обикновено. Във ваш интерес е да решавате финансовите си въпроси самостоятелно. Препоръките, дори на много близки хора, ще ви подведат. Част от задълженията ви ще са свързани с краткотрайни пътувания. Ако здравето ви, климатичната и пътната обстановка са благоприятни, не ги отлагайте. Личните съмнения и преживявания споделяйте и обсъждайте само с членовете на семейството.
 
Останалите зодии ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase