Снимка: Pixabay

Двама мъже са били задържани за побой и грабеж на възрастен човек в дома му. Случаят този път е от село Ресен.

В четвъртък около 10:00 часа сутринта полицейския участък в селото потърсил сигнал от 69-годишен местен жител, съобщи Нова ТВ. Той разказал на полицаите, че същата нощ вратата на дома му била разбита от двама мъже. Те му нанесли побой и го заплашили, за да го принудят да им даде пари. Накрая си тръгнали от жилището с техника, инструменти и 13 лв.
 
Полицейските служители веднага започнали работа по случая. Извършителите вече са установени – те са на 30 и 54 години. И двамата са от селото, криминално регистрирани са в полицията и осъждани.
 
Откраднатите вещи са намерени и иззети.
 
Двамата са привлечени като обвиняеми и с прокурорско постановление са задържани за срок до 72 часа, а работата по образуваното досъдебно производство продължава под наблюдението на прокуратурата.
 

Коментари Напиши коментар

25

м дааа

преди 1 месец

В маалата е пълно със сателитни чинии, ам като гледат филми защо не се научат , че в белите страни отдавна не се бият хората, а им се въвежда такса спокойствие- примерно по 20 или 50лв/месечно и хем те ще си имат постоянен доход, хем и възрастните ще живеят спокойно.

24

Анонимен

преди 1 месец

Си..ни от "америка за българия"

23

Анонимен

преди 1 месец

Електората на ГЕРБ е изгладнял