Снимка: Pixabey

Млада жена от Габрово е с опасност за живота в болницата в града след зверски побой в последния ден на 2020 година.

На 31 декември в 19:00 часа в РУ-Габрово е получено съобщение от дежурния лекар в Центъра за спешна медицинска помощ - Габрово, че около 13:30 часа същия ден техен екип е посетил адрес на ул. "Ангел Кънчев", където е установена 21-годишна жена в безсъзнание, съобщават от ОДМВР, цитирани от "24 часа".

Жената е откарана в МБАЛ "Д-р Тота Венкова", където при извършения скенер са установени множество хематоми и кръвоизлив в мозъка, в резултат на нанесен побой. В последствие жената е изпаднала в кома и до момента е с опасност за живота, уточняват от полицията.

В следствие на извършените процесуално-следствени действия криминалисти са задържали двама младежи на 18 и 22 години и жена на 34 години, и тримата от Габрово, които са съпричастни към извършеното деяние.

Работата по случая продължава. В РУ-Габрово е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.129 ал.1 от Наказателния кодекс.

Коментари Напиши коментар

13

...

преди 1 година

За случката... нищо. Етнос. Но Бърза помощ в 13:30, а МВРто в 19ч получило информация. Ч аз за 5 часа ще съм там, дето ще ме намерят, ама друг път. Да не гороим милиция такога се е размърдала. И баш на НГ да го...

12

Анонимен

преди 1 година

Така става като не си носите оръжие. Законно, незаконно все тая - живота е по важен

11

Saki

преди 1 година

Не че нещо,но съм сигурен ,че когато момата се възстанови, пак ще се събере с тия дето я биха и пак ще си пият. Просто манталитета на тези е такъв,така че не ги съжалявайте.